Wij zijn professionele manufactory voor verpakking proucts, zoals de envelop van de verpakkingslijst, bellenenvelop, de envelop van de ritssluitingsbel, polymailer, veiligheidszak, etiket enz.,

onze klanten omvatten DHL, FEDEX, UPS enz.

Wij hebben over 60000sqm fabriek in Jiangsu in 2020, Hoop wij goede toekomst samen met onze klanten hebben.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Am-Besten Technology Ltd. (Shenzhen)

Van goede kwaliteit De Envelop van het bellenpakket voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Am-Besten Technology Ltd. (Shenzhen)

1 2 3 4 5
Am-Besten Technology Ltd. (Shenzhen) Am-Besten Technology Ltd. (Shenzhen) Am-Besten Technology Ltd. (Shenzhen) Am-Besten Technology Ltd. (Shenzhen) Am-Besten Technology Ltd. (Shenzhen)
factory factory1 pan2 pan 1 plan2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Merken : Bestenpak
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 90% - 100%

 

 

AM-Besten Technology Ltd. is de professionele fabrikant van de zelfklevende envelop van de verpakkingslijst in Shenzhen van China. Sinds de onderneming, breidde het bedrijf zich in de binnenlandse markt geleidelijk aan aan 90% uit die naar andere landen in de wereld wordt uitgevoerd, hebben het grootste deel van onze producten aan de V.S., Europa, Rusland, Australië, Canada, Singapore, Azië, enz. verkocht. Wij hebben blazende filmmachines, drukmachines vooruitgegaan, zak die lijnen en ander hulpmateriaal maken. In extra, hebben wij een speciaal QC projectteam om de kwaliteit van producten voortdurend te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat wij de hoogte - kwaliteit en stabiele kwaliteitsenveloppen voor onze klanten kunnen verstrekken. Omdat wij de „klantenwinsten aanhangen, winnen wij“ overlevingsidee en de dienstbewustzijn, hebben wij more and more klantenondersteuning bereikt, die ons product en productievermogen versterken. Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een aangepaste orde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld in de toekomst.

Contactgegevens
Am-Besten Technology Ltd. (Shenzhen)

Contactpersoon: Miss. Sandy Bian

Tel.: +8613924589766-755-28990011

Fax: 86-755-28991752

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)